Interessant:

Samsung Galaxy Note 8.0 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 15 april 2013 om 12:11

De eerste (web)winkels in Nederland zijn begonnen met de uitlevering van de Samsung Galaxy Note 8.0, Samsungs 8-inch met Android 4.1 Jelly Bean en S Pen-styus.

Naast een 8-inch touchscreen, Android 4.1 Jelly Bean en de bekende S Pen is de Samsung Galaxy Note 8.0(N5110)uitgerust met een quad-core processor, 16GB geheugen, een 5-megapixel camera en een 1,3 megapixel frontcamera/webcam. WiFi, WiFi-Direct, Bluetooth 4.0 en GPS worden ondersteund.

Met de geavanceerde S Pen lijkt het alsof je met pen en papier aan de slag gaat, maar de mogelijkheden zijn veel uitgebreider. In S Note kun je bijvoorbeeld bij een webpagina snel een notitie maken, terwijl je met S Planner al je dagelijkse taken regelt door bijvoorbeeld het opstellen van to-do lijsten. Alle content kun je vervolgens heel precies updaten met de Samsung S Pen. Zodra je de S Pen uit de tablet haalt, worden automatisch functies geactiveerd die je waarschijnlijk wilt gaan gebruiken, zoals het digitale aantekeningenblok S Note.

Verder kan je met de Air View-functie tijd besparen. Je houdt de S Pen bven de content en krijgt automatisch een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening - zonder dat je alle bestanden n voor n hoeft te openen. Met Multi Window kun je overzichtelijk op twee schermen tegelijkertijd werken. De in grootte aanpasbare vensters zoals Pop Up Note en Pop Up Video kunnen daarnaast gewoon open blijven staan.

DeSamsung Galaxy Note 8.0(N5110)is uitgevoerd in het wit en heeft een adviesprijs van 399,- (16GB, WiFi-only).

Samsung Galaxy Note 8.0
Samsung Galaxy Note 8.0

portablegear.nl


Gerelateerde producten