Interessant:

Samsung Galaxy S4 krijgt PHOLED-display

nieuws 11 maart 2013 om 10:18

De Samsung Galaxy S4, die aankomende donderdag wordt gepresenteerd, krijgt naar verluidt een nieuw 'Green PHOLED'-display en de beschikking over een nieuwe 'Air View'-functionaliteit.

Dat meldt de website SamMobile. De site claimt van insiders gehoord te hebben dat de Samsung Galaxy S4 een nieuw 'Green PHOLED'-display heeft. Dit is een nieuw AMOLED-materiaal dat dankzij bijzonder gebruik van de kleur groen-geel 25 procent efficienter is dan reguliere AMOLED-displays, wat de accuduur ten goede komt.

Een andere nieuwe functie zou de 'Air View'-functionaliteit zijn. Deze technologie is hetzelfde als de 'Floating Touch'-technologie in de Sony Xperia sola. Met deze technologie kan je op het web browsen door een vinger boven het scherm te bewegen, waardoor deze functioneert als bewegende cursor, zonder het scherm aan te raken. 

De Galaxy S4 (i9500) wordt aankomende donderdag 14 maart officieel aangekondigd, dus dan zullen we weten of bovengenoemde technologieen daadwerkelijk in het apparaat zitten. Volgens eerdere geruchten beschikt het toestel verder over een 4,99-inch Full HD-display, een octa-core processor en Android 4.2.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

SamMobile