Interessant:

Archos introduceert FamilyPad 2

nieuws 4 maart 2013 om 10:12

Archos introduceert een nieuwe tablet voor het hele gezin: de FamilyPad 2. Deze tablet is voorzien van een groot 13,3-inch HD-display en Android 4.1 Jelly Bean.

Belangrijkste vernieuwingen ten opzichte van de originele Archos Arnova FamilyPad zijn het nieuwste besturingssysteem (Android 4.1 in plaats van Android 4.0) en de snellere processor (1,6GHz Cortex-A9 in plaats van 1GHz Cortex-8). De Archos FamilyPad 2 heeft (net als zijn voorganger) een groot 13,3-inch HD-display, waardoor meerdere gezinsleden er tegelijkertijd een spelletje op kunnen spelen of op kunnen videochatten (met de 720p HD-webcam).

De FamilyPad 2 komt verder met een opzetstuk, dus de tablet is ook te gebruiken als fotoframe. Daarnaast kan je de tablet middels miniHDMI aansluiten op een HD-televisie: games of video's kan je dan op je grote televisiescherm bekijken. Dankzij de ondersteuning van USB Host is data van een USB-stick of harddrive eenvoudig op de FamilyPad 2 over te zetten.

Archos' tweede familietablet ondersteunt de Google Play Store. OfficeSuite Viewer (voor het bekijken van Office-bestanden) en een demo van het spel World of Goo worden meegeleverd. De FamilyPad beschikt verder over een dual-core processor, WiFi, 8GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 2-megapixel camera aan de voor- en achterzijde en een Full HD-videospeler.

De Archos FamilyPad 2 komt binnenkort beschikbaar voor een prijs van 299 euro.

Archos FamilyPad 2
Archos FamilyPad 2

portablegear.nl