Interessant:

Samsung introduceert Galaxy Note 8.0

nieuws 24 februari 2013 om 07:59

Samsung heeft zoals verwacht een compacte tablet geintroduceerd, de Galaxy Note 8.0. Net als de andere Notes is de 8.0 voorzien van de slimme S Pen.

De nieuwe Samsung Galaxy Note 8.0(N5100) is handzaam met zijn 8 inch grote WXGA scherm (800x1280). Dat maakt deze tablet ideaal om onderweg te ontspannen, te werken en je creatieve ingevingen vast te leggen en direct te delen. Video's kijken, content bewerken en laatste statusupdates versturen: het gaat heel soepel dankzij de optie om het scherm in meerdere delen op te splitsen, de ng slimmere S Pen en handige tools, zoals S Note en Flipboard. Om dat allemaal mogelijk te maken bevat de GALAXY Note 8.0 een 1,6GHz quad core processor, 2GB RAM geheugen en een 4.600 mAh batterij.

Samsung Galaxy Note 8.0
Samsung Galaxy Note 8.0

Met de geavanceerde S Pen lijkt het alsof je met pen en papier aan de slag gaat, maar de mogelijkheden zijn veel uitgebreider. In S Note kun je bijvoorbeeld bij een webpagina snel een notitie maken, terwijl je met S Planner al je dagelijkse taken managet door bijvoorbeeld het opstellen van to-do lijsten. Alle content kun je vervolgens heel precies updaten met de Samsung S Pen, die sneller, makkelijker, accurater en slimmer is geworden.

Zodra je de S Pen uit de tablet haalt, worden automatisch functies geactiveerd die je waarschijnlijk wilt gaan gebruiken, zoals het digitale aantekeningenblok S Note. Ook met Air View bespaar je tijd. Je houdt de S Pen bven de content en krijgt automatisch een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening. Zonder dat je alle bestanden n voor n hoeft te openen. Foto's of andere content edit je snel met S Pen Gesture, terwijl je Paper Artist en Photo Note gebruikt om je foto's creatief te bewerken. Met hulpmiddelen als de handschrift-naar-tekst convertor en Productivity Tools die formules en vormen herkennen (gebruikmakend van Wolfram Alpha zoekmachine), blink jij uit in productiviteit.

Wie creatief wil multi-tasken op de GALAXY Note 8.0 kiest voor Multi Window. Daarmee kun je overzichtelijk op twee schermen tegelijkertijd werken. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld iets op internet opzoekt en er direct een aantekening van wilt maken. De in grootte aanpasbare vensters zoals Pop Up Note en Pop Up Video kunnen bovendien gewoon open blijven staan. De Note 8.0 stimuleert je in alle opzichten om ng productiever, slimmer en creatiever door het leven te gaan.

De Samsung Galaxy Note 8.0(16GB versie die is uit te breiden met een microSD-kaart) is vanaf het tweede kwartaal van 2013 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 399,-. Ook verschijnen er bijbehorende accessoires zoals een beschermende pouch in donkergrijs, roodroze of limegroen. Daarmee kun je de tablet zowel horizontaal als verticaal neerzetten.

portablegear.nl


Gerelateerde producten