Interessant:

ALDI Wolfgang AT-AS45IPS arriveert 16 februari voor 229 euro

nieuws 9 februari 2013 om 11:40

ALDI introduceert op zaterdag 16 februari de ALDI Wolfgang AT-AS45IPS. Dit is een dual-sim smartphone met een 4,5-inch IPS-touchscreen en Android 4.1 voor 229 euro.

Dankzij Android 4.1 Jelly Bean kan je rekenen op een snelle internet browser, snelle 3D games, een goede toegankelijkheid vanuit de camera-app naar de galerij met foto's en offline spraakherkenning. Daarnaast beschikt de Wolfgang AT-AS45IPS over een IPS-scherm waardoor het beeld aan helderheid en kleurweergave heeft gewonnen en een grotere inkijkhoek én hoger contrast dan de voorgaande versies heeft. 

De Wolfgang AT-AS45IPS heeft twee camera's met een resolutie van 8-megapixel aan de achterzijde en 3-megapixel aan de voorzijde. De 1GHz dual-core processor zorgt voor extra rekenkracht en een snellere verwerking van onder andere 3D-graphics voor het spelen van de nieuwste games. Daarnaast wordt bij de Wolfgang standaard een 16GB microSD card van SanDisk meegeleverd.

Handelsmerk van Wolfgang zijn de dubbele sim-slots. Ook dit toestel is daarvan voorzien, handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, een witte usb kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie.

Voor een persoonlijk tintje levert Wolfgang de smartphone met drie achterkanten, in de kleuren oranje, wit en zwart. De (simlockvrije) Wolfgang AT-AS45IPS is vanaf 16 februari exclusief verkrijgbaar bij de filialen van supermarktketen ALDI voor 229 euro. Het betreft hier nadrukkelijk niet de AT-AS43D2 die abusievelijk met bijbehorende specificaties in de ALDI-folder wordt vermeld.

Door de beperkte voorraad is de AT-AS45IPS waarschijnlijk beperkt verkrijgbaar. ALDI zelf meldt "dat de verwachting is dat ook dit nieuwste model niet lang in de winkel zal liggen". 

ALDI Wolfgang AT-AS45IPS
ALDI Wolfgang AT-AS45IPS

portablegear.nl