Interessant:

iPotty: potje met iPad

nieuws 16 januari 2013 om 11:07

Het bedrijf CTA Digital heeft de iPotty uitgebracht: een potje waarop kleine kinderen hun behoefte kunnen doen, terwijl ze tegelijkertijd op een iPad kunnen spelen.

De iPotty bestaat uit een plastic potje met daarvoor een stand voor een iPad bevestigd. De iPad is volledig omhuld door plastic om hem te beschermen tegen vieze handjes. Het scherm kan in drie verschillende positites geplaatst worden. Overigens kan de iPad-stand ook volledig van het potje verwijderd worden, maar dan is de grap van de iPotty er natuurlijk wel af... Het toiletgedeeltje van de iPotty kan verder worden afgesloten, zodat het ook als een 'normaal' iPad-stoeltje is te gebruiken.

CTA Digital werkt momenteel overigens niet aan een complementaire "iPotty-app", dus er liggen kansen voor creatieve ontwikkelaars. Volgens CTA Digital raken kinderen tijdens zindelijkheidstraining vaak verveeld, en dankzij het vermaak dat de iPotty biedt via de iPad, zullen kinderen waarschijnlijk langer blijven zitten, wat mogelijk bevordelijk is voor de zindelijkheid.

Het is niet duidelijk of de iPotty ook in Nederland te koop zal zijn.

iPotty: potje met iPad (via DigitalTrends.com)
iPotty: potje met iPad (via DigitalTrends.com)

Digital Trends


Gerelateerde producten