Interessant:

Sony Mobile introduceert Xperia Lounge

nieuws 13 december 2012 om 10:39

Sony Mobile heeft de beta-versie van de nieuwe Xperia Lounge-app gelanceerd; deze app biedt toegang tot exclusieve content en wedstrijden op het gebied van muziek, film, games en sport.

In de Xperia Lounge krijgen gebruikers van Xperia-smartphones toegang tot nieuwe content van Sony’'s exclusieve portofolio van partners en sponsors. Dit portfolio biedt continu de nieuwste selectie van muziek, sport, films engaming. Ook kunnen de gebruikers deelnemen aan wedstrijden en tickets winnen voor concerten, filmpremières of sportevenementen. Verder kunnen zij concerten live streamen, toegang krijgen tot muziek, achter de schermen meekijken bij films en zelfs beroemheden ontmoeten. In de toekomst zullen gebruikers ook in staat zijn de app te personaliseren zodat zij toegang kunnen krijgen tot de content die hen het meest interesseert.

De Xperia Lounge wordt gelanceerd met exclusieve content van Coldplay, de kans om kaarten te winnen om Swedish House Mafia te zien op hun wereldwijde afscheidstournee en in 2013 de mogelijkheid om FIFA evenementen bij te wonen zoals de Confederations Cup en de FIFA Interactive World Cup. De Xperia Lounge is beschikbaar in 11 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Chinees, Japans, Portugees en Indonesisch. Meer talen zullen in de toekomst worden toegevoegd.

Xperia Lounge is ontwikkeld voor alle Android (vanaf 2.2) gebruikers, maar alleen Xperia smartphonegebruikers hebben toegang tot alle ervaringen waaronder VIP- en streaming mobile content. Bezitters van andere Android smartphones kunnen de gratis app downloaden, deelnemen aan wedstrijden en genieten van de ervaringen op voorwaarde dat zij zich registreren via Sony's kanalen op Facebook, Google+ of Sony Mobile.com.

Xperia Lounge
Xperia Lounge

Google Play Store