Interessant:

HP EliteBook Revolve: business-notebook

nieuws 6 december 2012 om 12:15

HP breidt haar zakelijke portfolio uit met de EliteBook Revolve, een hybride notebook-tablet met een omklapbaar 11,6-inch touchdisplay en Windows 7 Pro of Windows 8.

Dankzij het omklapbare touchscreen biedt de HP Elitebook Revolve gebruikers de mogelijkheid mobiel te werken zoals op een tablet. Daarmee past het notebook uitstekend in de drukke zakelijke werkomgeving. Het apparaat is de negende generatie van HP's lijn van convertible tablets en heeft prima specificaties, zoals een HD-touchscreen van Gorilla Glass 2, een 720p HD-camera, NFC, USB 3.0, een verlicht toetsenbord en een optionele styluspen. De notebook draait op Windows 7 Pro of Windows 8. Afgelopen oktober introduceerde HP reeds haar eerste tablet voor de zakelijke werkomgeving: de HP ElitePad 900

HP EliteBook Revolve
HP EliteBook Revolve

"Werknemers willen computers die aansluiten bij hun werkzaamheden. Zij willen apparatuur die net als zij flexibel is en zich aanpast aan elke situatie", zegt Gerwald van der Gijp, director, commercial products, Personal Computer Business Unit, HP EMEA. "HP heeft zichzelf tot doel gesteld met haar Elite portfolio om tabletcomputers te maken die bedrijven deze mogelijkheden bieden. Daardoor kunnen hun werknemers maximaal productief zijn. Dankzij het innovatieve en strakke ontwerp van de tablet, is de EliteBook Revolve bovendien een lust voor het oog. Daarnaast voldoet het notebook aan hoge veiligheidseisen, waarmee bedrijfsgegevens veilig zijn opgeslagen op het apparaat. Daarmee heeft ook de IT-afdeling een zorg minder."

HP lanceert ook een nieuwe oplaadmodule voor tablets, die het mogelijk maakt om meerdere tablets tegelijkertijd op te laden. Met de HP Multi-Tablet Charging Module kunnen tot tien tabletcomputers worden opgeladen met slechts één stopcontact. De oplaadmodule beveiligt alle tablets in het dockingsysteem met een vergrendelingmechanisme en kunnen met een slot worden vastgemaakt aan de oplaadmodule.

De HP EliteBook Revolve is naar verwachting vanaf maart 2013 beschikbaar in onder andere Nederland. Dan wordt ook meer bekend gemaakt over de prijs van het notebook. De HP Multi-Tablet Charging Module is eveneens per maart 2013 verkrijgbaar. De aanbevolen verkoopprijs daarvan is 499 euro.

portablegear.nl