Interessant:

Beafon introduceert S30 en SL550

nieuws 2 november 2012 om 12:05

Beafon breidt haar assortiment gebruiksvriendelijke seniorentelefoons uit met de Beafon S30 (een regulier model) en de Beafon SL550 (een klaptelefoon).

De Beafon S30 is een eenvoudig bedienbare mobiele telefoon met grote toetsen en een stijlvol design. Het toestel is voorzien van een kleurenscherm, handsfree-functionaliteit en FM-radio. Daarnaast is de Beafon S30 te gebruiken als wekker, rekenmachine en kalender. Door op de SOS-knop te drukken, stuurt de S30 automatisch een nood-SMS naar de voorgeprogrammeerde nummers (indien dit mobiele nummers zijn) en gaat het toestel de voorgeprogrammeerde nummers bellen. De telefoon schakelt automatisch naar handsfree op vol volume en als het nummer niet binnen 25 seconden wordt opgenomen, wordt het volgende nummer gebeld. Met het toestel kan zowel gebeld als gesms't worden. Tot slot kan ook de lettergrootte naar voorkeur gewijzigd worden.

Beafon S30
Beafon S30

De Beafon SL550 is een klaptelefoon met grote knoppen, een eenvoudige bediening en een SOS-knop (waarmee automatisch vooringestelde mobiele nummers gesms't worden in het geval van een noodsituatie) en een kleurendisplay. De lettergrootte kan worden aangepast. Ook zijn er extra luide ringtonen beschikbaar. Daarnaast is de SL550 voorzien van een verlicht keypad, een ingebouwde zaklamp, Bluetooth, handsfree-functionaliteit, FM-radio en genoeg opslagruimte voor 300 telefoonnummers. Met de ingebouwde 1,3-megapixel camera zijn foto's te maken, die per MMS verstuurd kunnen worden. Beafon belooft een standbytijd van 240 uur. 

Beafon SL550
Beafon SL550

Informatie over de beschikbaarheid en prijzen van de Beafon S30 en Beafon SL550 volgt.

portablegear.nl