Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm1,8" (114 ppi)
CameraNee
Foto Beafon S30 1

Inleiding

De Beafon S30 is een eenvoudig bedienbare mobiele telefoon met grote toetsen en een stijlvol design. Het toestel is voorzien van een kleurenscherm, handsfree-functionaliteit en FM-radio.†Door op de SOS-knop te drukken, stuurt de S30†automatisch een nood-SMS naar de voorgeprogrammeerde nummers (indien dit†mobiele nummers zijn) en gaat het toestel de†voorgeprogrammeerde nummers bellen. De SOS-knop functioneert ook als de telefoon gesloten is. De telefoon schakelt automatisch†naar handsfree op vol volume en als het†nummer niet binnen 25 seconden wordt opgenomen, wordt het volgende nummer gebeld. Verder is de Beafon S30 te gebruiken als wekker, rekenmachine en kalender. De lettergrootte is naar voorkeur te wijzigen. Met het toestel kan zowel gebeld als gesms't worden.

Apparaat & afmetingen

De Beafon S30 is een seniorentelefoon met een gewicht van 70 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,9 x 5,3 x 1,3 centimeter. De Beafon S30 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De Beafon S30 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Beafon S30 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC.

Scherm, camera & bediening

De Beafon S30 is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 128 pixels.

Besturingssysteem (OS)

De Beafon S30 heeft een door Beafon zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Beafon S30

Van de Beafon S30 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Beafon S30 beschikbaar.

Specificaties Beafon S30

Algemeen
ProductBeafon S30
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht70 gram
Afmetingen109,0 x 53,0 x 13,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
Accuvermogen700 mAh
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
Scherm1,8" (114 ppi)
Resolutie160 x 128px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB