Interessant:

Acer Liquid Z110 geintroduceerd

nieuws 19 oktober 2012 om 15:50

Acer introduceert de Liquid Z110, een instapmodel-smartphone voor jongeren voor een budgetvriendelijke prijs. Het toestel heeft een 3,5-inch touchscreen en draait op Android 2.3.

De Acer Liquid Z110 beschikt naast een 3,5-inch multi-touchscreen en Android 2.3 Gingerbread over een snelle 3-megapixel camera met veel verschillende functies, zoals kleureneffecten, glimlachdetectie, panorama- en continu-opnamen. Video's zijn in DVD-kwaliteit (854 x 480 pixels) op te nemen en direct op te slaan op de meegeleverde 4GB microSD-geheugenkaart. Acer belooft dat je met een opgeladen batterij 3 uur lang non-stop films kan opnemen.

Door zijn compacte formaat is de Liquid Z110 met één hand te bedienen, en met slechts één vloeiende vingerbeweging kun je heel nauwkeurig navigeren. Het Swype-toetsenbord is ideaal voor sms'en en mailen: in korte tijd kun je daarmee sneller berichten schrijven dan ooit tevoren. Verder zorgt de 1GHz-processor voor snelle browserprestaties en dankzij SRS-sound wordt het geluid geperfectioneerd met surroundeffect. Daardoor klinken bastonen dieper en worden weggevallen hoge tonen hersteld. 

"We blijven doen waar we gewoon goed in zijn: het doorbreken van barrières tussen mensen en technologie. Met de Liquid Z110 kan nu vrijwel iedereen genieten van een betrouwbare smartphone die geschikt is voor dagelijks gebruik", vertelt Allen Burnes, Vice President van Acer SPBG EMEA.

De Acer Liquid Z110 is leverbaar in Ceramic White en Carbon Black en is vanaf november in Nederland beschikbaar voor 109 euro.

Acer Liquid Z110
Acer Liquid Z110

portablegear.nl