Interessant:

iPhone 5-hoes van gebruikte brandweerslangen

nieuws 16 oktober 2012 om 17:57

Feuerwear heeft een nieuwe versie van de smartphonehoes Mitch voor de iPhone 5 op uitgebracht. Deze smartphonehoes is gemaakt van gebruikte brandslangen en beschermt aldus je iPhone 5 voor gevaren van buitenaf.

Dankzij het robuuste materiaal waaruit de Mitch-hoes vervaardigd is, kan hij je smartphone beschermen tegen krassen en waterspatten. De binnenkant van de hoes bestaat uit microvezel, zodat het scherm niet kan krassen. Een belangrijk detail is de flap met klittenbandsluiting, die ervoor zorgt dat je smartphone niet uit de hoes kan glijden. Wanneer je de flap opent en er aan trekt, wordt het toestel automatisch uit de hoes getrokken, zodat je makkelijk en snel je telefoon kan opnemen moest dat nodig zijn.

Ook voor deze nieuwe smartphonehoes geldt dat hij al bij talloze heldhaftige brandweermissies werd ingezet. De Mitch van Feuerwear wordt duurzaam en ecologisch verantwoord vervaardigd uit gebruikte brandslang. Martin Klüsener, oprichter en product designer van Feuerwear, heeft zijn succesmodel herbekeken en aangepast aan de grootte van de nieuwe iPhone 5.

De Mitch-hoes van gebruikte brandweerslangen voor de iPhone is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart en heeft een richtprijs van 39 euro.

Mitch-beschermhoes voor iPhone 5 van gebruikte brandweerslangen
Mitch-beschermhoes voor iPhone 5 van gebruikte brandweerslangen

portablegear.nl


Gerelateerde producten