Interessant:

Route 66 Android-app: 1 miljoen downloads

nieuws 10 oktober 2012 om 13:42

De 'Route 66 Maps + Navigation' voor Android heeft de mijlpaal van meer dan 1 miljoen downloads in de Google Play Store bereikt. De app wordt vooral gebruikt op de Galaxy S2.

'Route 66 Maps + Navigation' is gratis te downloaden in de Google Play Store en werkt met Android 2.0 of hoger. De app biedt gratis toegang tot kaarten. Daarnaast krijg je een 30-dagen gratis proefperiode voor services als navigatie, flitspaallocaties en verkeersinformatie. Na deze periode is een licentie op al deze services te koop in de app voor 49,99 euro.

Kaarten van de Route 66-app zijn via WiFi op je smartphone of tablet te installeren, zodat je ze ook offline kan gebruiken. De app bevat ook 'Follow Me', zogenaamde 'augmented reality-navigatie', waarmee je de echte weg voor je kan zien en dat GPS, live video, gedetailleerde kaarten en gesproken instructies combineert voor de beste navigatie.

Volgens Route 66 wordt de app het meest gebruikt op de Samsung Galaxy S2, maar groeit het aantal downloads voor de Samsung Galaxy S3 ook bijzonder snel.

In de Google Play Store zijn ook navigatie-apps van Navigon en sinds kort ook van TomTom beschikbaar. De TomTom Android-app werkt echter nog niet op de Galaxy S3.

Route 66-app vooral gebruikt op Samsung Galaxy S2
Route 66-app vooral gebruikt op Samsung Galaxy S2

portablegear.nl