Interessant:

Layton Brothers: Mystery Room verschijnt voor iOS (in Japan)

nieuws 26 september 2012 om 11:06

Layton Brothers: Mystery Room, een spin-off van de populaire puzzelgame Professor Layton, is officieel verschenen in de Japanse iTunes App Store. Er is nog niets bekend over een release in Europa of de Verenigde Staten.

De Professor Layton-serie zijn enkele van de populairste games voor de Nintendo DS. Vorig jaar kondigde ontwikkelaar Level-5 met Layton Brothers: Mystery Room reeds een spin-off aan voor de iPhone en iPad. In het spel speel je Alphendi, de zoon van professor Layton, die een inspecteur bij Scotland Yard is. Uiteraard moet je moordzaken oplossen.

Layton Brothers: Mystery Room (voor iOS 4.3 of hoger) is vooralsnog alleen te spelen in het Japans en enkel te downloaden in de Japanse iTunes App Store. Er is nog niets bekend over een Europese release. 

Voor iOS en Android verschijnt binnenkort waarschijnlijk wel Professor Layton and the Century of the Seven Phantom Thieves, een detectivespel waarbij je via sociale netwerken gegevens met anderen moet uitwisselen. Dit spel komt mogelijk wel meteen in het Engels beschikbaar.

Naschrift: Layton Brothers Mystery Room is 27 juni 2013 officieel verschenen in het Engels.

Layton.jp