Interessant:

iPhone 5-bestelnummer blijkt sekslijn

nieuws 17 september 2012 om 10:21

De pre-order van de nieuwe iPhone 5 bij T-Mobile in Duitsland is reeds begonnen; helaas maakte het bedrijf een blunder door in eerste instantie abusievelijk een nummer van een sekslijn in plaats van het bestelnummer te vermelden.

Mensen die het (kosteloze) 0800-nummer belden, kregen niet de automatische keuzesmenu's van T-Mobile aan de lijn, maar een (wel kosteloze) sekslijn. Daar werd vervolgens "gratis contact met aantrekkelijke vrouwen uit de omgeving" belooft.

Nadat deze oproep was beeindigd, kreeg men van de telefoondating-aanbieder een sms'je, die wl naar een dure sekslijn (99 cent per minuut) leidde, met de tekst: "Hai schatje, heb je zin in een flirt?".

De fout lag waarschijnlijk bij een medewerker van T-Mobile, die per ongeluk een verkeerd getal in het bestelnummer had gezet. T-Mobile loste het probleem redelijk snel op, al deden ze er verder geen uitspraken over in de media. Niettemin was de sekslijn toch beter bereikbaar dan het iPhone-bestelnummer, dat door de vele interesse snel plat lag.

De iPhone 5 is vanaf 21 september in Duitsland te koop voor 679 euro (16GB editie). Vanaf 28 september ligt het toestel ook in Nederland en Belgi in de winkels.

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5

Newsecho.de


Gerelateerde producten