Interessant:

Acer Liquid Gallant Solo en Duo officieel

nieuws 21 augustus 2012 om 15:09

Acer heeft officieel de Acer Liquid Gallant-serie aangekondigd; deze serie Android 4.0-smartphones bestaat uit de Gallant Solo en de dual-sim Gallant Duo. [update]

De Acer Liquid Gallant Duo, die eerder uitlekte,en Gallant Solo (E350) draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hebben een 4,3-inch touchscreen met een qHD-resolutie (540 x 960 pixels). Daarnaast beschikken ze over een 5-megapixel camera met een LED-flitser en automatische Smile Detectie. Foto's zijn eenvoudig samen te stellen tot een panorama-afbeelding. De Gallant-modellen zijn ook voorzien van Swype, zodat je er snel berichten op kan schrijven.

Daarnaast zijn de Gallant-modellen voorzien van een 1GHz dual-core processor en de Polaris OfficeViewer (voor het bekijken van PDF- en Office-documenten). Meer apps vind je in de Google Play Store (Android Market).

Acer Liquid Gallant
Acer Liquid Gallant

Acer toont de nieuwe Liquid Gallant-modellen eind deze maand op de IFA 2012 in Berlijn. Het dual-sim model ligt begin september in de winkels; het single-sim model volgt snel daarna. Prijzen zijn nog niet bekend.

Update:De Acer Liquid Gallant Duo is vanaf september 2012 voor de prijs van 219,-, de single-sim-variant kort daarna voor de prijs van 199,-.

Engadget