Interessant:

Samsung Galaxy S3 in de verkoop

nieuws 29 mei 2012 om 13:15

Vanaf vanmiddag 12 uur is de Samsung Galaxy S3 (i9300) te koop; Samsungs nieuwste high-end smartphone draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en heeft een 4,8-inch SuperAMOLED-display en een quad-core processor.

De Samsung Galaxy S3 is een vooruitstrevende smartphone die is "ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur", aldus de officiële slogan. De smartphone herkent je stem, voelt je bedoelingen aan en laat je elk moment van de dag direct delen.

De slanke Samsung Galaxy S3 is zo intelligent dat hij het dagelijks leven makkelijker maakt. Op het 4,8-inch HD SuperAMOLED-display geniet je van content als nooit tevoren. De 8-megapixel-camera en de 1,9-megapixel camera aan de voorzijde geven je veel mogelijkheden met slimme camerafuncties en gezichtsherkenning. De Samsung Galaxy S3 draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en maakt gebruikt van de TouchWiz 5.0-interface. De quad-core processor zorgt voor snelle prestaties. 

"Met de GALAXY SIII laat Samsung zien hoe een smartphone het leven nóg aantrekkelijker en makkelijker kan maken," zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung. "De Samsung GALAXY SIII is ongelooflijk slim en intuïtief eenvoudig. Omdat deze smartphone aanvoelt wat mensen willen, geeft de GALAXY SIII een ongekende mobiele ervaring die de levensstijl van mensen als geen ander ondersteunt."

De Samsung Galaxy S3 heeft een verkoopadviesprijs van € 699,-. In eerste instantie komt alleen het witte 16GB-model op de markt. De blauwe uitvoering en de uitvoeringen met 32GB of 64GB geheugen volgen later.

Verder lezen...

- Samsung Galaxy S3 vs. Galaxy S2: verschil

portablegear.nl