Interessant:

Samsung WB850F in Nederland

nieuws 10 mei 2012 om 10:46

Samsung heeft de Samsung WB850F, een compactcamera met een 23mm groothoeklens, 21-voudige optische zoom, GPS en ingebouwde WiFi-ondersteuning, in Nederland geintroduceerd.

De Samsung WB850F werd in januari op de CES 2012 in Las Vegas reeds aangekondigd. Naast een 23mm groothoeklens en 21-voudige optische zoom is de WB850F uitgerust met een 3-inch AMOLED-display, een 16-megapixel CMOS-sensor, een 720p HD-videorecorder en een pop-up flitser. 

Samsung WB850F
Samsung WB850F

Dankzij WiFi-ondersteuning kan je foto's en video's direct delen via Facebook, Picasa of e-mail. Foto's zijn ook op te slaan in Samsungs AllShare Play-cloud of via Microsofts SkyDrive cloudservice. Met de ingebouwde GPS-mogelijkheid en Live Landmark kun je altijd achteraf bepalen waar je de foto precies genomen hebt. Met de Live Panorama-functies maak je eenvoudig panorama-opnames door simpelweg de camera te bewegen en de opnameknop ingedrukt te houden: de camera combineert de beelden tot één panorama-foto.

Een bijzondere functie is "Split Shot". Hiermee wordt het scherm in drie aparte secties opgedeeld, waarmee je op drie verschillende manieren details kan vastleggen; de camera combineert ze tot één perfecte afbeelding.

De Samsung WB850F is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 379,-.

portablegear.nl


Gerelateerde producten