Interessant:

TomTom Start 60: 6-inch navigatiesysteem

nieuws 10 mei 2012 om 10:05

TomTom introduceert met de TomTom Start 60 een van de grootste navigatiesystemen voor consumenten: het navigatiesysteem heeft een 6-inch display.

Daarnaast is de TomTom Start 60 een van de eerste apparaten die gratis kaartupdates biedt gedurende de gehele gebruiksduur. Deze updates zijn gebaseerd op meldingen van de 21 miljoen gebruikers in de TomTom Map Share-community. De updates helpen je beter om te gaan met veranderingen op de weg, zoals aangepaste snelheidslimieten en geblokkeerde wegen.  

Verder is de Start 60 uitgerust me het nieuwe "dual mounting"-systeem van TomTom. Hierdoor is het apparaat zowel aan de voorruit als op het dashboard te bevestigen. Daarnaast kan je rekenen op text-to-speech (gesproken straatnamen), parkeerassistentie, geavanceerde rijbaannavigatie, IQ Routes (voor de snelste routes en juiste aankomsttijden op basis van informatie van miljoenen andere TomTom-gebruikers) en een voorgeinstalleerde POI-database met veel bezochte bestemmingen. 

"Veiligheid op de weg is een altijd aanwezige zorg voor de automobilist van vandaag", zegt Joost Jetten, vicepresident Benelux en Zuid-Afrika van TomTom. "Het unieke design van de TomTom Start 60 komt tegemoet aan die zorg met grotere knoppen en een scherp beeldscherm. Hierdoor is interactie met het apparaat zeer eenvoudig en zijn instructies helder te bekijken."

De TomTom Start 60 is vanaf 14 mei 2012 bij Halfords verkrijgbaar voor 229,95 euro.

TomTom Start 60
TomTom Start 60

portablegear.nl