Interessant:

Telfort ziet zichzelf altijd als de voordeligste

nieuws 10 september 2003 om 18:29

Telfort is terug in Nederland en wil dat laten merken. Telfort startte een reclamecampagne waarbij de nadruk werd gelegd op het Nederlandse karakter van Telfort. Ofwel, goedkoop mobiel bellen. Maar Telfort lijkt nu te ver te zijn gegaan.

Telfort heeft namelijk een eigen online tariefvergelijking gelanceerd. Op de site kunnen abonnementen van andere operators vergeleken worden met Telfort's voordeligste abonnement, 500 belminuten voor 12,50 euro per maand.

Uiteraard blijkt Telfort altijd de voordeligste. Frappant is het echter dat andere abonnementen van Telfort niet vergeleken kunnen worden. Ook wordt niet nadrukkelijk vermeld dat de belminuten slechts een maand geldig zijn, bij andere operators zijn belbundels langer geldig.

De overige mobiele operators hebben op zich weinig problemen met een tariefvergelijking. Wel vinden de operators dat Telfort wat specifieker moet zijn en ook aandacht moet schenken aan de acties van de concurrent.

De Consumentenbond liet weten het goed te vinden dat er prijsvergelijkingen plaatsvinden. Alleen pleit men voor openheid en transparantie. Telfort heeft nog niet bekend gemaakt of de vergelijkingssite wordt aangepast.

Planet Multimedia