Interessant:

QuickOffice komt met eigen Connect-cloudservice

nieuws 29 maart 2012 om 12:36

QuickOffice, waarvan het Office-pakket met veel smartphones wordt meegeleverd, komt met QuickOffice Connect, een eigen cloudservice.

De nieuwe QuickOffice Connect-service biedt volgens QuickOffice een "vloeiende integratie" tussen het online en offline†creŽren, bewerken, synchroniseren en delen van bestanden. Met QuickOffice Connect zijn bestanden toegankelijk vanaf de PC, Mac, iPhone, iPad en Android-smartphone of -tablet.

QuickOffice Connect ondersteunt ook andere (cloud)services, waaronder Dropbox, Evernote, Google Docs en Microsoft SkyDrive. Ten slotte is het mogelijk om via deze service bestanden te delen met sociale netwerken als Facebook, LinkedIn, Scribd en Twitter.

QuickOffice Connect bestaat uit een app voor iOS of Android, een PC- of Mac-client en een webportal. De service synchroniseert automatisch je bestanden. QuickOffice Connect komt in een Basic-, Premium- en Professional-editie, welke laatste twee respectievelijk $ 44,99 en $ 69,95 per jaar kosten. Prijzen voor Nederland zijn nog niet bekend.

IntoMobile