Interessant:

PostNL biedt prepaid bellen

nieuws 26 maart 2012 om 11:32

Postbedrijf PostNL biedt vanaf heden ook prepaid bellen met PostNL Mobiel. Het bedrijf begint met de verkoop van simpakketten en combipakketten, met daarin een telefoon en een simkaart.

De pakketten worden aangeboden in de 2.000 "postkantoren" (vestigingen in winkels en supermarkten) van PostNL. Volgens PostNL is "telefonie is een logische aanvulling op het assortiment van PostNL omdat het mensen met elkaar in contact brengt".

Bij de prepaid-pakketten van PostNL Mobiel betaal je per seconde en betaal je geen starttarief. Je hebt de keuze uit het Gewoon Prepaid combipakket (inclusief simkaart, een Nokia 100 en € 2,50 beltegoed) voor € 19,95 en het Gewoon Prepaid simpakket (inclusief € 10,- beltegoed) voor € 9,95. Daarnaast kan je kiezen voor Gewoon Prepaid Zeker (waarbij je beltegoed maandelijks met een bedrag naar keuze wordt opgewaardeerd) en aanvullende Gewoon Prepaid Bel & Sms- en Internbundels. Beltegoed kan je opwaarderen bij de PostNL-vestigingen of online.

Arno van Bijnen, directeur Retail en Consumentenmarkt bij PostNL, zegt: "PostNL brengt mensen met elkaar in contact met een attent kaartje, een mooie brief of een verrassingspakketje. Met PostNL Mobiel breiden we deze contactmogelijkheden uit; voordelig, eenvoudig en betrouwbaar. Klantonderzoek heeft aangetoond dat er behoefte is aan een begrijpelijk prepaid product met betalen per seconde. Gewoon Prepaid is er juist voor die mensen die eenvoud willen en alleen bereikbaar willen zijn voor familie of vrienden. Met altijd een Postkantoor in de buurt, kunnen de klanten het beltegoed gemakkelijk en snel opwaarderen."

PostNL


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws