Interessant:

Nokia Lumia 800 krijgt witte uitvoering

nieuws 6 februari 2012 om 13:36

Nokia lanceert later deze maand een witte versie van de Lumia 800; afgezien van de kleur is er niets veranderd aan deze Windows Phone 7.5 Mango-smartphone.

Ook de witte versie van de Nokia Lumia 800 is voorzien van het Windows Phone 7.5 Mango-besturingssysteem (waarin Office Mobile is geintegreerd), een helder AMOLED ClearBlack-beeldscherm van 3,7-inch en een 1,4GHz-processor. De Lumia 800 is verder uitgerust met een 8-megapixel camera van Carl Zeiss en biedt HD-videoplayback, 16GB intern geheugen (niet uitbreidbaar) en gratis SkyDrive-opslag voor het online bewaren van foto's en muziek. Standaard is tevens Nokia Drive (een navigatietoepassing met gratis turn-by-turn aanwijzingen en een speciale interface voor gebruik in de auto) en Nokia Music met Mix Radio (een gratis mobiele-muziekstreamingdienst met tientallen muziekkanalen).

Nokia Lumia 800 wit
Nokia Lumia 800 wit

"Sinds we eind 2011 zijn gestart met de verkoop van de Nokia Lumia 800, zijn de reacties wereldwijd zeer enthousiast", zegt Sebastiaan van Silfhout, algemeen directeur van Nokia Nederland. "De witte Lumia 800 heeft een prachtige, luxe uitstraling en design. Ondanks zijn slanke voorkomen biedt deze smartphone optimale prestaties."

De witte uitvoering van de Nokia Lumia 800 ligt "later" deze maand in de winkels. Bekijk ook de Nokia Lumia 800 hands-on die PortableGear eerder deed.

Nokia Lumia 800 wit
Nokia Lumia 800 wit

portablegear.nl