Interessant:

Goede voornemens met Nike+ SportWatch GPS

nieuws 1 januari 2011 om 10:00

De Nike+ Sport Watch GPS is een horloge waarmee hardlopers al hun goede voornemens voor dit jaar kunnen waarmaken; dankzij TomTom-technologie kan je altijd zien waar je hebt gelopen.

De Nike+ SportWatch GPS helpt om de beste hardloopprestaties te kunnen leveren, bijvoorbeeld door geluidssignalen tijdens een intervaltraining en de opslag van eerdere runs. Dankzij een overzichtelijk en duidelijk leesbaar scherm kan je ook tijdens het rennen alle nodige informatie zien. Zo wordt weergegeven hoe ver, hoe lang en hoe snel je al je hebt gelopen en hoeveel calorieën er zijn verbrand tijdens de run. Wanneer het horloge wordt aangesloten met Nikeplus.com is dankzij de ingebouwde GPS en de samenwerking met TomTom zichtbaar waar er is hardgelopen.

Nike+ SportWatch GPS
Nike+ SportWatch GPS

Gedurende het rennen slaat de nieuwe Nike+ SportWatch GPS informatie over de locatie op. Met slechts drie knoppen en een touchscreen is de informatie duidelijk en overzichtelijk, ook tijdens het rennen. Tijdens de run werken de GPS-ontvanger en de Nike+ Sensor samen om zo de exacte snelheid en afstand op te kunnen slaan.

Na het hardlopen kan de Nike+ SportWatch GPS worden aangesloten op een USB-poort. Vervolgens wordt de informatie overgezet naar Nikeplus.com. Hierop zie je je route, het totaal aantal gelopen kilometers en de snelheid van je meest recente run. Sinds het bestaan van Nikeplus.com is het uitgegroeid tot de nummer één hardloopcommunity met bijna vier miljoen leden. Bezoekers hebben hier toegang tot een enorme verzameling van hardlooproutes die door andere renners over de hele wereld zijn geüpload. Elke gelopen route wordt in kaart gebracht met behulp van de TomTom-technologie en bevat informatie over de lengte en eventuele hoogteverschillen.

Nike+ SportWatch GPS
Nike+ SportWatch GPS

portablegear.nl