Interessant:

Problemen voor Sony PRS-T1 Reader

nieuws 11 november 2011 om 14:31

De Sony PRS-T1, Sony's nieuwste e-reader met 6-inch multitouch eInk Pearl-display, heeft veel problemen: gebruikers kampen vooral met vastlopende toestellen.

De Sony PRS-T1 werd op de IFA 2011 in augustus in Berlijn geintroduceerd en ligt inmiddels enige tijd in de Nederlandse winkels. Het toestel biedt direct toegang tot de online boekhandel van bol.com.

Uit diverse Engelse en Nederlandse Sony Fora op internet blijkt echter dat veel gebruikers problemen ondervinden met de PRS-T1: zij hebben vooral te maken met een bug waarbij het scherm bevriest en het toestel vervolgens vastloopt. Ook gebeurt het dat de PRS-T1 uit zichzelf doorgaat met bladeren en het touchscreen niet meer reageert.

De vastloop-bug is meestal op te lossen door het scherm te resetten. Door de gebruikte eInk-technologie blijft het vastgelopen echter beeld staan, ook na de reset. Daardoor kan het lijken dat je de PRS-T1 niet hebt gereset. Je moet daarom na het resetten ook nog op "power on" drukken om de PRS-T1 weer opnieuw op te starten.

Sony Forum


Gerelateerde producten