Interessant:

Archos-tablets op G20-top over eurocrisis

nieuws 4 november 2011 om 09:42

Frankrijk is niet te beroerd om tijdens de G20-top over de eurocrisis in Cannes eigen producten te promoten; deelnemers aan het congres krijgen de beschikking over een tablet van de Franse fabrikant Archos.

De G20-top over de eurocrisis vindt deze dagen (3-4 november 2011) plaats in Cannes, in het zuiden van Frankrijk. En zelfs een top over de eurocrisis kent officiŽle partners en sponsors, in dit geval onder meer de Franse elektronicafabrikant Archos.

Tijdens de conferentie is het handig als de deelnemers op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws en daarom krijgen zij van 'de officiŽle partner' de beschikking over een 10,1-inch Archos 101 G9 Android-tablet. Daarop is ook informatie over de agenda en presentaties opgenomen, evenals apps van internationale tijdschriften en sociale netwerken. Tevens vinden de politici informatie over en video's en foto's van andere politici van de G8 en de G20 op de tablet. In de Android Market kunnen ze andere benodigde apps downloaden.

Archos 101 G9
Archos 101 G9

Tegelijkertijd met de G20-top wordt in Cannes ook de B20-top gehouden, een top van de internationale business-wereld. Ook deelnemers aan deze conferentie krijgen de beschikking over een tablet met voorgeinstalleerde informatie. Dit is echter wel een kleiner model: het betreft de 8-inch Archos 80 G9. Het is niet duidelijk of de politici de tablets mogen houden.

NetbookNews.de