Interessant:

Nokia Lumia 800 gepresenteerd

nieuws 26 oktober 2011 om 10:42

Tijdens Nokia World 2011 in Londen heeft Nokia de Lumia 800 gepresenteerd. De Nokia Lumia 800 is de eerste Windows Phone smartphone van Nokia.

De body van de Nokia Lumia 800 is gemaakt uit één stuk en is volgens Nokia een schoonheid van buiten en een beest van binnen.

Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 800

De Lumia 800 is voorzien van een 3,7" AMOLED ClearBlack curved display. Een 1,4 GHz processor zorgt voor vloeiende prestaties. Met de camera met Carl Zeiss lens zijn - aldus Nokia - door normale mensen in normale omstandigheden uitstekende foto's te maken. 16 GB intern geheugen en HD video playback zijn eveneens aanwezig.

Nokia 800 Drive
Nokia 800 Drive

Nokia Drive is standaard geïnstalleerd. Hiermee heb je gratis gesproken navigatie tot je beschikking. In de handige auto-modus verandert de Lumia in een compleet autonavigatiesysteem.

Nieuw is ook de ESPN sportshub met daarin het laatste nieuws op sportgebied. Je selecteert daarin zelf van welke sport of welk team je op de hoogte gehouden wilt worden en alles is direct zichtbaar op het (hoofd)scherm van de Lumia 800.

Met Nokia Music ontdek, deel en download je gemakkelijk muziek. Met MixRadio kan je met één druk op de knop gratis muziek luisteren.

De Nokia Lumia 800 is beschikbaar in het vierde kwartaal voor een adviesprijs van 420 euro. Volgende maand zal de Lumia 800 - als eerste - beschikbaar zijn in Nederland, Duitsland, Engeland, Italie, Spanje en Frankrijk.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws