Interessant:

Motorola RAZR-comeback in Android-jasje

nieuws 20 oktober 2011 om 10:07

Motorola laat de iconische RAZR-serienaam herleven met een moderne, superdunne RAZR-uitvoering met een 4,3-inch superAMOLED-touchscreen en Android 2.3.5 Gingerbread.

De originele Motorola RAZR V3 was één van Motorola's grootste successen en was lange tijd een van de best verkochte mobieltjes. Behalve het legendarische RAZR-label heeft de nieuwe Motorola RAZR (in de Verenigde Staten bekend als de Droid RAZR) eigenlijk weinig meer met de klassieke RAZR V3 te maken.

Het clamshell-model van voorgaande RAZR-telefoons is verleden tijd: in plaats daarvan is de nieuwe RAZR een vrij reguliere smartphone met prima specificaties. Denk daarbij aan het Android 2.3.5-besturingssysteem, een 4,3-inch superAMOLED-touchscreen van het krasbestendige Gorilla Glass, een 1,2GHz dual-core processor, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder. Bijzonder is dat het toestel op zijn dunste punt slechts 7,1 millimeter dik is.

Motorola RAZR: Android-smartphone
Motorola RAZR: Android-smartphone

De Motorola RAZR komt aankomende november naar de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Het is nog niet bekend of het toestel ook in Nederland en België uitkomt. Ook de prijs is nog onbekend.

Motorola