Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Motorola RAZR V3 1 Foto Motorola RAZR V3 2 Foto Motorola RAZR V3 3 Foto Motorola RAZR V3 4 Foto Motorola RAZR V3 5

Inleiding

Tussen de constante stroom nieuwe toestellen zit af en toe een adembenemd juweeltje techniek, zoals de V3. De V3 is super klein en uitgevoerd in fraai metaal. Ondanks zijn formaat toch nog BlueTooth en een VGA camera.

Verder lezen...
- Motorola RAZR V3 (2004) vs. Motorola RAZR (2011)

Apparaat & afmetingen

De Motorola RAZR V3 is een design telefoon met een gewicht van 95 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 13,90 x 5,50 x 9,80 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 430 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 290 uur. De Motorola RAZR V3 is verkrijgbaar in de kleuren roze en goud.

Bel- & datafuncties

De Motorola RAZR V3 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de RAZR V3 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Motorola RAZR V3 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola RAZR V3 heeft 5 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De RAZR V3 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Motorola RAZR V3 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (262.144 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels.

Prijzen en beoordelingen Motorola RAZR V3

Van de Motorola RAZR V3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola RAZR V3 beschikbaar.

Specificaties Motorola RAZR V3

Algemeen
ProductMotorola RAZR V3
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht95 gram
Afmetingen139,0 x 55,0 x 98,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag5 MB
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie176 x 220px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB