Interessant:

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus: superdunne tablet

nieuws 30 september 2011 om 16:17

Samsung introduceert de Samsung Galaxy Tab 7.0 (P6200), een superdunne 7-inch Android 3.2 Honeycomb-tablet, die slechts 9,96 millimeter dik en 345 gram zwaar is.

De vernieuwde Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus (P6200) is daarnaast voorzien van een 1,2GHz dual-core processor en de nieuwe 'Mini Apps'-toepassing waarmee je 7 veelgebruikte applicaties op het startscherm direct bij de hand hebt. Dankzij de TouchWiz-interface met LivePanels richt je het homescreen helemaal naar je eigen wensen in. Het webbrowsen op deze tab is verbeterd ten opzichte van het originele 7-inch model met uitgebreidere Adobe Flash-ondersteuning en een supersnelle HSPA+ verbinding. Daarmee kun je drie keer zo snel downloaden als met een conventionele HSPA connectie. Met 'WiFi Channel Bonding' combineer je twee kanalen tot n voor een verbeterde netwerkverbinding en datatransfers die tot twee keer zo snel zijn.

De Galaxy Tab 7.0 Plus ondersteunt WiFi, WiFi-Direct, Bluetooth 3.0 en 3G/HSDPA. Het toestel heeft een 3-megapixel camera aan de achterzijde en een 2-megapixel webcam, waarmee je ook kan (video)bellen zonder headset. Tevens is het mogelijk om Full HD-video's af te spelen. De dunne 7-inch tablet is leverbaar met 16GB of 32GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Via een USB 2.0-aansluiting koppel je de Tab 7.0 eenvoudig aan je PC of Mac.

Samsung Galaxy Tab 70 Plus
Samsung Galaxy Tab 70 Plus

"Met de lancering van de originele Galaxy Tab hebben wij de markt voor 7-inch tablets opengebroken. Voortbouwend op het succes van de Galaxy Tab, brengen we nu de Galaxy Tab 7.0 Plus uit die nog mr biedt dan de huidige modellen. De nieuwe tab is ng makkelijker mee te nemen, werkt ng handiger en geeft een rijkere multimedia-ervaring", zegt Geert Mol, Marketing Manager Samsung Mobile. "De Galaxy Tab 7.0 Plus is ideaal voor degenen die altijd productief willen zijn. Of je nu in contact wilt blijven met je collega's, je vrienden of altijd de nieuwste content binnen handbereik wilt hebben: de Galaxy Tab 7.0 Plus maakt het mogelijk, waar je ook bent."

De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is eind 2011 in de Benelux verkrijgbaar in het wit of zwart voor een adviesverkoopprijs van 499,-. In de Galaxy Tab-serie zijn verder de Galaxy Tab 10.1, de Galaxy Tab 8.9 en de Galaxy Tab 7.7 beschikbaar.

portablegear.nl