Interessant:

Samsung en KPN steunen Pink Ribbon

nieuws 28 september 2011 om 11:01

KPN en Samsung steunen Stichting Pink Ribbon sinds 2006 in de strijd tegen borstkanker. Ook dit jaar steunen zij dit doel weer met onder meer speciale Pink Ribbon-edities van de Samsung Galaxy S Plus en de Samsung Ch@t 335.

Dit jaar hopen Samsung en KPN wederom een bedrag van € 150.000 aan Pink Ribbon te kunnen doneren. Dat brengt het totaal gedoneerde bedrag op ruim 1 miljoen euro. Bij aankoop van een speciaal Pink Ribbon toestel van KPN en Samsung - vanaf 1 oktober in de winkel - wordt € 10 gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon én mag je online een pakje weghalen bij een foto van de acteur Barry Atsma op www.elktoesteltelt.nl, waardoor je de acteur langzaam "uitkleedt" . Simpelweg 'liken' van de actie op Facebook helpt ook. Door de actie te 'liken' maak je kans op één van de 40 speciale Pink Ribbon toestellen.

Barry Atsma: "Ik heb geen moment getwijfeld om mee te doen aan deze actie. Borstkanker is een vreselijke ziekte, door mijn rol in 'Komt een vrouw bij de dokter' ben ik mij daar nogmaals heel erg bewust van geworden."

Samsung Galaxy S Plus & Samsung Chat 335 Pink Ribbon-edities
Samsung Galaxy S Plus & Samsung Chat 335 Pink Ribbon-edities

"Elk jaar verkopen wij in oktober (de internationale Borstkankermaand) en november limited edition Pink Ribbon telefoons. Een deel van de opbrengst (inmiddels bijna 1 miljoen euro) doneren wij aan Stichting Pink Ribbon. Dit jaar gaat het om: de Samsung Galaxy S Plus White en de Samsung Ch@t 335 White. Iedere telefoon levert € 10 voor Stichting Pink Ribbon op. In totaal willen we minstens € 150.000 ophalen", aldus Geert Mol, Marketing Manager Mobile van Samsung.

portablegear.nl