Interessant:

Samsung zoekt Nederlandse Olympische Fakkeldragers

nieuws 22 september 2011 om 11:01

Om de Olympische Spelen van 2012 in Londen te vieren, geeft Samsung Nederlanders de kans deel te nemen aan de Olympische Fakkel Estafette in het Verenigd Koninkrijk.

Samsung is hiervoor op zoek naar helden die altijd het beste van zichzelf geven. Dit kan een vriend zijn die zich belangeloos inzet voor een goed doel, een buurvrouw die altijd voor iedereen klaar staat of een gepassioneerde trainer die kinderen het plezier in de sport laat ontdekken.

Als je jouw held wilt zien schitteren met de Olympische Vlam, kun je hem of haar tot en met 22 oktober 2011 nomineren op www.facebook.com/SamsungNederland. Uit alle nominaties selecteert Samsung Electronics fakkeldragers met de meest inspirerende verhalen. Zij reizen volgend jaar af naar het Verenigd Koninkrijk om de Olympische Vlam naar Londen te brengen.

Samsung zoekt Nederlandse Olympische Fakkeldragers
Samsung zoekt Nederlandse Olympische Fakkeldragers

Op 18 mei 2012 gaat de Olympische Fakkel Estafette van start met onder meer Samsung als sponsor. Als wereldwijde Samsung-ambassadeur voor de Olympische Zomerspelen heeft Samsung David Beckham gestrikt. 8.000 fakkeldragers uit landen over de hele wereld leggen met de Olympische Vlam in totaal 74 etappes in het Verenigd Koninkrijk af. Zij doen daarbij onder andere steden als Bristol, Cardiff, Liverpool, Belfast en Glasgow aan. Op 27 juli arriveert de Olympische Vlam in het Olympisch Stadion in Londen voor de opening van de Olympische Spelen 2012.

portablegear.nl