Interessant:

HTC Sensation XE: Beats Audio-smartphone

nieuws 14 september 2011 om 17:07

HTC introduceert de HTC Sensation XE, de eerste HTC-smartphone met ge´ntegreerde Beats audiotechnologie van Dr. Dre, dat ervoor zorgt dat je een geluidskwaliteit krijgt waarmee je je in een muziekstudio waant.

De HTC Sensation XE bevat alle high-end elementen van de originele HTC Sensation, zoals een 4,3-inch superLCD-touchscreen, Android 2.3 Gingerbread, een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder, de HTC Sense-interface en ondersteuning van onder meer 3G/HSDPA, WiFi, DLNA, GPS en FM-radio.

Ten opzichte van het originele model heeft de Sensation XE een impuls gekregen met een verbeterde accuduur, een snellere (1,5GHz dual-core) processor en meer opslaggeheugen (4GB; een 16GB microSD-geheugenkaart wordt meegeleverd). Als het toestel wordt gebruikt in combinatie met de exclusieve (meegeleverde) urBeats oordopjes, switcht de HTC Sensation XE automatisch naar het urBeats-profiel en levert het muziek en audio op de hoogst mogelijke kwaliteit.

De bij de Sensation XE inbegrepen exclusieve urBeats headset heeft ook een afstandsbediening waarmee je nummers kunt overslaan of telefoongesprekken kunt beantwoorden of beŰindigen, zelfs als de telefoon in je broekzak of tas zit. Ook kan deze headset worden gebruikt om gesprekken mee te voeren. Uiteraard zijn alle standaard headsets aan te sluiten via een 3,5mm poort.

HTC Sensation XE
HTC Sensation XE

De HTC Sensation XE is beschikbaar vanaf begin oktober voor een adviesprijs van 599 euro.

portablegear.nl