Interessant:

ZTE Light V9 tablet in Nederland

nieuws 7 september 2011 om 12:08

The Phone House lanceert de ZTE Light V9 exclusief als eerste prepaid-tablet van Nederland in al haar filialen en in haar webwinkels. De tablet komt inclusief een Vodafone prepaid-kaart ter waarde van € 199,99.

De ZTE V9 Light is een lichte, dunne tablet en met een schermgrootte van 18 centimeter (7-inch) zeer compact. De tablet is voorzien van het Android (2.2) besturingssysteem en de voornaamste kracht van de tablet is de snelle downloadsnelheid waarmee het een geschikt gadget is voor iedereen die overal 'connected' wil zijn. Met een accuduur van 10 uur en een capacitive touchscreen kan je volop gebruik maken van functionaliteiten zoals e-mailen, surfen en het afspelen van video's en muziekbestanden.

Daarnaast kun je met de 389 gram lichte ZTE V9 Light ook sms'jes versturen, naar FM radio luisteren of gebruik maken van GPS. Video's en foto's maken is mogelijk met de 3,2-megapixel camera aan de achterzijde.

ZTE Light V9
ZTE Light V9

De ZTE V9 Light wordt geleverd met een Vodafone Mobiel Breedband Internet Prepaid Sim. Hiermee kan de tablet direct buitenshuis gebruikt worden voor e-mail en surfen op het internet. Deze sim is standaard uitgerust met een 100MB databundel en kan eenvoudig worden opgeladen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten