Interessant:

Emporia CLICK en TALKcomfort

nieuws 31 augustus 2011 om 16:33

Emporia introduceert op de IFA 2011 drie nieuwe toestellen: de Emporia CLICK (de eerste clamshell-Emporia), de Emporia TALKcomfort en de Emporia RL2.

De Emporia CLICK is niet alleen het eerste clamshell-model van Emporia, maar ook het eerste Emporia-toestel met een camera en noodoproepknop. De camera van de telefoon is via een knop aan de zijkant eenvoudig te bedienen. Natuurlijk beschikt deze nieuwe mobiele telefoon over een SMS-functie, een eenvoudig af te lezen display, gehoorapparaat ondersteuning, makkelijke druktoetsen, een groot lettertype en simpele menunavigatie. Om het nog gemakkelijker te maken kunnen de drie belangrijkste telefoonnummers op speciale speed dial toetsen voorgeprogrammeerd worden. Het design van deze telefoon is gelijk aan die van de Emporia ELEGANCE productlijn.

Emporia CLICK
Emporia CLICK

De Emporia TALKcomfort is de nieuwste telg in Emporia's populaire TALK-serie. De telefoon is kleiner, nog stijlvoller en dunner dan zijn voorgangers. Hij is bijvoorbeeld 8 millimeter minder lang en weegt slechts 22 gram. Aan functionaliteit heeft het toestel echter niet ingeboet; iedere functie kan benaderd worden via de toetsen aan de zijkant. De belangrijkste functionaliteiten van de emporiaTALKcomfort zijn bellen, gebeld worden en SMS'en. Daarom is de gesprekstijd verdubbeld (van 2 naar 4 uur) en is de standby tijd nu 400 uur.

Emporia TALKcomfort
Emporia TALKcomfort

De Emporia RL2 is een nieuw toestel waarbij de noodoproepknop volledig ge´ntegreerd is in het design van de telefoon. Met een druk op deze knop komt er een ingenieus systeem op gang: de telefoon laat een luid akoestisch alarmsignaal horen wat in de directe omgeving goed te horen is. Op hetzelfde moment belt de telefoon vijf voorgeselecteerde nummers automatisch achter elkaar. Intelligente software zorgt ervoor dat de verbinding niet eindigt bij een antwoordapparaat of voicemailbox. Met slechts 84 gram is dit een lichtgewicht telefoon met een lange adem: de standbytijd is 400 uur. Dit toestel is de opvolger van de Emporia RL1 / Emporia ESSENCE.

Emporia RL2
Emporia RL2

Informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe Emporia's volgt.

portablegear.nl