Interessant:

HTC Jetstream tablet officieel in VS

nieuws 31 augustus 2011 om 16:08

De Amerikaanse provider AT&T en HTC hebben de 10,1-inch HTC Jetstream Android 3.1-tablet officieel uitgebracht in de VS; de Jetstream komt vooralsnog niet naar Europa.

De HTC Jetstream lekte al meerdere malen uit, onder meer onder de codenaam HTC Puccini. De Jetstream draait op Android 3.1 Honeycomb en heeft een 10,1-inch display. Hierin vind je onder meer Google Maps 5.0 met een 3D-interface, Google Talk Video Chat via WiFi en een een browser met een incognitomodus om anoniem te kunnen surfen. Verder beschikt de Jetstream over 4G/LTE, 3G/HSDPA, de HTC Sense UX-interface voor tablets, een 1,5GHz dual-core Snapdragon-processor, een 1,3-megapixel webcam en een 8-megapixel camera met dubbele LED-flitser en een microSD-kaartslot. De Jetstream weegt 709 gram. Ook HTC Scribe, een technologie waarmee je prettig met een stylus op de tablet schrijft, wordt ondersteund.

HTC Jetstream
HTC Jetstream

De HTC Jetstream kost $ 699,99 en is exclusief verkrijgbaar bij AT&T in de Verenigde Staten. Een Nederlandse en Belgische release staat vooralsnog niet in de planning. De kleinere (7-inch) HTC Flyer (met Android 2.3) is al wel enige tijd in de Benelux verkrijgbaar.

ATT