Interessant:

Alcatel ONE TOUCH 990 met Android

nieuws 10 augustus 2011 om 10:58

Binnenkort starten KPN, Telfort en Hi met de verkoop van de Alcatel ONE TOUCH 990. De ONE TOUCH 990 is een aantrekkelijk geprijsde Android 2.2 smartphone met een 3,5" display en een 5 megapixel camera.

De ONE TOUCH 990 is een leuk vormgegeven smartphone met 'soft touch'-bediening en met chroom afgewerkte zijkanten. Videogesprekken zijn mogelijk dankzij de tweede camera op de voorzijde van de telefoon.

Alcatel ONE TOUCH 990
Alcatel ONE TOUCH 990

Met de meer dan 20 voorge´nstalleerde applicaties vind je altijd wat je zoekt, precies wanneer je het nodig hebt. Bovendien is het met deze telefoon erg eenvoudig om via Google te zoeken op internet en je vrienden op de hoogte te houden via Twitter en Facebook. Dankzij de Augmented Reality app met locatiebepaling van Layar weet je zeker dat je nooit een trendy winkel of restaurant zomaar voorbij loopt.

Muziekliefhebbers kunnen altijd bij hun playlists van Deezer en Spotify, terwijl ze ondertussen de nieuwste hits vinden met Shazam. En voor het opvrolijken van de spaarzame momenten waarop je even niets te doen hebt, tover je deze smartphone in een handomdraai om in een draagbare gameconsole. Zo kun je bijvoorbeeld de voorgeinstalleerde game UNO spelen.

De ONE TOUCH 990 is vanaf eind augustus in een prepaid variant verkrijgbaar voor 99,99 euro bij KPN shops, Telfort shops, Hi shops en Belcompany. Tevens is een postpaid variant verkrijgbaar.

portablegear.nl