Interessant:

Update voor Arc, Neo en Play

nieuws 5 augustus 2011 om 14:04

De Sony Ericsson Arc, Neo en Play krijgen een software update meldt de Japans Zweedse telefoonfabrikant. Met de update verkrijgen alle drie de toestellen meer functionaliteiten.

Door de update wordt het bijvoorbeeld mogelijk om het homescreen in landscape modus (liggend) te bekijken. Ook komen er nieuwe thema's beschikbaar. Handig is de nieuwe Digital Home applicatie om foto's of video's draadloos naar DLNA apparaten te streamen.

Een andere nieuwe applicatie is xLoud, dat er voor zorgt dat het geluid luider, maar zonder verlies van kwaliteit, uit de speakers klinkt. Tot slot is het na de update mogelijk om video's op te nemen met stereo geluid.

De update is nu in de eerste landen beschikbaar en zal binnenkort ook in Nederland en BelgiŽ verschijnen. Update kan over-the-air, via WiFi of het mobiele datanetwerk. Het is ook mogelijk om de software via Sony Ericssons synchronisatieprogramma te installeren. De update is geen Android update. Na de update draaien de Sony Ericsson Neo, Arc en Play dus nog steeds op Android 2.3.3.

GSM Helpdesk