Interessant:

Dell XPS 15z positief ontvangen

nieuws 26 juli 2011 om 10:53

De Dell XPS 15z, Dells luxe en stijlvolle MacBook Pro-concurrent die afgelopen mei is geintroduceerd, krijgt veel positieve reacties in de vakpers. PortableGear zet ze op een rij.

Het Duitse Cnet.de noemt de Dell XPS 15z "een 15-inch notebook van hoogwaardig materiaal met een prettig en dun design. Ook de accuduur, het comfortabele toetsenbord, het Full HD-display en de CPU prestaties zijn in orde." De Duitsers vinden alleen de prestaties aan de luidruchtige kant en eigenlijk hadden ze ook een Bluray-speler verwacht. Ook het Engelse Cnet.co.uk is, evenals de Duitse collega's te spreken over de XPS 15z: "de Dell XPS 15z combineert uitstekende prestaties met een fraai en dun design. Een goed alternatief voor de MacBook Pro."

Nog meer lof voor de XPS 15z komt er van het Engelse PC Advisor: "in de toekomst hopen we meer van dergelijke goed gebouwde, prettige en stijlvolle Dell laptops met goede functionaliteiten voor een redelijke prijs te zien." En ook het Nederlandse PCM Magazine doet een duit in het zakje: "de Dell XPS 15z is een strak vormgegeven, mooi en krachtig notebook met een schitterend beeldscherm."

Dell XPS 15z
Dell XPS 15z

De Engelsen van TechRadar zijn eveneens positief: "de Dell XPS 15z is een van de beste laptops die we besproken hebben. De laptop heeft veel processorkracht in een slanke en compacte behuizing, een uitstekend toetsenbord en een scherp en helder scherm". Het Amerikaanse Laptop Mag deelt deze mening: "de Dell XPS 15z is een van de betere 15-inch Windows-notebooks op de markt."

Het Engelse Trusted Reviews ten slotte heeft dezelfde minpunten als het Duitse Cnet: "de prestaties bij veel belasting zijn helaas enigszins luidruchtig en we missen een Bluray-drive." Net als als de Duitsers is Trusted Reviews, ondanks de minpuntjes, over het algemeen echter wel enthousiast over Dells luxe-notebook: "de Dell XPS 15z is de MacBook Pro onder de Windows-notebooks, met een gestroomlijnd aluminium en magnesium behuizing, een goed 1920 x 1080 display, een verlicht toetsenbord en krachtige prestaties in een superdun design."

PortableGear


Gerelateerde producten