Interessant:

MediaMarkt verkoopt tweedehands laptop

nieuws 25 juli 2011 om 08:03

De MediaMarkt in Cruquius (nabij Haarlem) heeft een tweehands laptop als nieuw verkocht; de koper vond allerlei privégegevens van de vorige eigenaar op zijn 'nieuwe' laptop.

Zo vond de man op de laptop een adressenlijst, een huurcontract, foto's en filmpje en een kopie van een paspoort van de vorige eigenaar. De koper nam, aan de hand van de gegevens op de laptop, contact op met de vorige eigenaar. Die vertelde hem dat hij vorige jaar zomer bij de MediaMarkt in Cruquius een laptop had gekocht, die binnen een week crashte. Hij bracht de notebook naar de MediaMarkt ter reparatie, maar deze zei dat de laptop niet meer te maken was en hij kreeg daarop een nieuw model. Dat iemand anders nu zijn gegevens op zijn oude 'kapotte' laptop vond, verbaasde hem zeer.

De bedrijfsleider van de MediaMarkt in Cruquius zegt tegen het Haarlems Dagblad dat de kapotte laptop terug had moeten worden gestuurd naar de leverancier. "Maar hij is op de verkeerde stapel terecht gekomen en weer in de winkel beland. We zijn bereid het met beide heren op te lossen. Maar dan moeten we de laptop wel eerst zien", aldus de bedrijfsleider tegenover de Haarlemse courant.

Haarlems Dagblad