Interessant:

Samsung YP-R2 ziet levenslicht

nieuws 12 juli 2011 om 09:53

Samsung komt binnenkort met de Samsung YP-R2, een nieuwe Android-mediaspeler met een 3-inch touchscreen, 4GB of 8GB geheugen, FM-radio en mp3HD-support.

De Samsung YP-R2 meet 91 x 51 x 9 millimeter en doet qua design enigszins denken aan de Samsung Galaxy S2, vooral wat betreft de batterijcover met relief. De YP-R2 heeft een 3-inch touchscreen en draait op Android (welke versie is nog onbekend).

Samsyng YP-R2
Samsyng YP-R2

Naast 4GB of 8GB geheugen, FM-radio en mp3HD-support is de YP-R2 voorzien de Sound Alive-technologie, een voicerecorder en een microfoon. Met de Music Square-functie kan je muziek ordenen naar je eigen voorkeuren. Samsung belooft dat je met een opgeladen accu 40 uur muziek kan luisteren of 4 uur video's kan bekijken.

Samsung YP-R2
Samsung YP-R2

De Samsung YP-R2 komt waarschijnlijk niet naar Nederland en Belgie. Ook zijn voorganger, de Samsung YP-R1, is niet in de Benelux uitgekomen. Volgens de geruchten komt Samsung naast de YP-R2 met nog twee nieuwe mid-range mediaspelers: Samsung YP-Z3 en Samsung YP-F3. Over deze spelers is echter nog geen verdere informatie bekend.

SammyHub