Interessant:

Vodafone: nieuwe mobiel internet tarieven

nieuws 4 juli 2011 om 15:12

Vandaag introduceert Vodafone Nederland nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop, netbook en tablet. Een Vodafone Mobiel Breedband abonnement is vanaf € 10,00 (inclusief korting) per maand beschikbaar.

Voor Mobiel Breedband op de laptop en tablet heb je bij Vodafone de keuze uit Vodafone Start (500MB, € 20 per maand), Vodafone Basis (2GB, € 30 per maand) en Vodafone Extra (onbeperkt, € 50 per maand). Als je nu een abonnement afsluit, zijn de kosten de eerste vier maanden de helft van de prijs. Speciaal voor iPad-bezitters zijn er drie iPad-abonnementen: iPad Instap (200MB, € 10 per maand), iPad Start (500MB, € 20 per maand) en iPad Basis (2GB, € 30 per maand). Deze abonnementen kan je maandelijks opzeggen of tijdelijk stopzetten. De eerste maand zijn ze nu eveneens af te sluiten voor de helft van de prijs.

Je ontvangt een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Ook bij volledig verbruik van de nationale bundel krijg je een notificatie.

Jens Schulte-Bockum, CEO bij Vodafone Nederland: "Wij willen de gemakken van mobiel internet zowel privι als zakelijk voor ieder type internet gebruiker toegankelijk maken. Lagere instaptarieven, transparantie en netwerkkwaliteit maken het gebruik van mobiel internet zowel in Nederland als in het buitenland via Vodafone nu nog aantrekkelijker. Een vakantie of zakenreis wordt aangenamer door onbezorgd gebruik van mobiel internet zoals men dat gewend is in Nederland."

mobiel-internetvergelijk.nl


Gerelateerde producten