Interessant:

Acer Aspire One Happy 2 aangekondigd

nieuws 30 juni 2011 om 15:03

Acer heeft een opvolger voor de Acer Aspire One Happy netbook aangekondigd: de 10,1-inch Aspire One Happy 2 is voorzien van een dual-core Intel Atom N570-processor.

Qua design is de Acer Aspire One Happy 2 vrijwel hetzelfde als de originele Acer Aspire One Happy. Dit model is echter verkrijgbaar in nog meer bijzondere kleuren (met namen als 'Banana Cream', 'Blueberry Shake', 'Papaya Milk' en 'Strawberry Yogurt') en de specificaties zijn enigszins opgepoetst.

De Aspire One Happy 2 weegt slechts 1,13 kilogram en is naast een dual-core Intel Atom N570-processor voorzien van onder meer WiFi- en ethernet-ondersteuning, een 0,3-megapixel webcam en ingebouwde microfoon, 1GB DDR3 RAM en een 250GB harddisk. Het netbook draait op Windows 7 Starter en komt met een voorgeinstalleerde editie van Office 2010 Starter (dat gratis - maar uitgeklede - edities van Word en Excel bevat).

Acer Aspire One Happy 2
Acer Aspire One Happy 2

De Acer Aspire One Happy kost rond de 270 en is per direct verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Binnenkort ligt dit model waarschijnlijk ook in de Europese winkels.

Acer USA