Interessant:

NTT DoCoMo presenteert zomer line-up

nieuws 16 mei 2011 om 10:35

De Japanse telecomgigant NTT DoCoMo heeft haar nieuwe line-up voor de zomer gepresenteerd; onder de 24 toestellen zijn onder meer de LG Optimus Bright en de Sony Ericsson Xperia arco.

De eerder uitgelekte Sony Ericsson Xperia arco (SO-02) is de Japanse variant van de Sony Ericsson Xperia Arc. Net als de Europese variant draait de arco op Android en beschikt hij over een groot 4,2-inch touchscreen.

De LG Optimus Bright (L-07C) staat ook bekend als de LG Optimus Big en heeft een zeer dunne behuizing van 9,5 milimeter. NTT DoCoMo zegt dat het 4-inch display "het helderste display ter wereld is".

Een andere opmerkelijke aankondiging onder de 24 toestellen is de NTT DoCoMo Fujitsu LOOX F-07C Windows 7-handset. NTT DoCoMo noemt deze 4-inch smartphone/tablet "de kleinste Windows 7 PC ter wereld": het apparaat meet 125 x 61 x 19,8 mm en weegt 218 gram. Het apparaat heeft een (Symbian)-telefoonmodus en een Windows 7 (Home Premium)-modus. Het is dus geen Windows Phone 7, maar een Windows 7 mini-pc.

Fujitsu LOOX F-07 Windows-PC / Phone
Fujitsu LOOX F-07 Windows-PC / Phone

NTT DoCoMo brengt de nieuwe toestellen deze zomer op de Japanse markt.

portablegear.nl