Interessant:

LG G-Slate: 8,9-inch Android 3.0-tablet

nieuws 2 februari 2011 om 10:07

T-Mobile en LG hebben de LG G-Slate, een 8,9-inch tablet met Android 3.0 Honeycomb die al eerder werd aangekondigd, officieel geintroduceerd in de Verenigde Staten.

De LG G-Slate is het eerste model in een nieuwe serie G-tablets van T-Mobile voor de Amerikaanse markt. De G-Slate heeft een 8,9-inch multitouch-display, draait op Android 3.0 Honeycomb en ondersteunt T-Mobile's (Amerikaanse) 4G-netwerk. Met de tablet kan je Full HD- en 3D-opnames maken, maar voor het bekijken van 3D-video's is een speciaal 3D-brilletje vereist. Dat is opmerkelijk, omdat LG onlangs beloofde dat voor het bekijken van 3D-beelden op de LG Optimus 3D smartphone (die volgende maand geintroduceerd wordt) geen 3D-bril nodig is.

De LG G-Slate is verder voorzien van een e-bookreader, een 5-megapixel camera met LED-flitser, een webcam, WiFi, HDMI, Google Talk en een mediaspeler waarmee je 720p HD-video's kan bekijken. Voor snelle prestaties kan je rekenen op een dual-core NVIDIA Tegra 2-processor en dankzij ondersteuning van Adobe Flash Player zijn Flash-websites volledig te bekijken. Een bewegingssensor en 32GB geheugen completeren de LG G-Slate.

LG G-Slate
LG G-Slate

Het is nog niet bekend wanneer en of de LG G-Slate naar Nederland komt. Mogelijk brengt LG in ons land een soortgelijke tablet uit onder de naam LG Optimus Pad.

T-Mobile USA