Interessant:

Samsung Galaxy Tab: 150 euro cash-back actie

nieuws 14 december 2010 om 10:23

Vanaf woensdag 15 december 2010 tot en met 31 januari 2011 kan je via een cash-back actie van Samsung 150 euro terugkrijgen van de aankoopprijs van een Samsung Galaxy Tab. [update]

Om aan de cash-back te kunnen meedoen moet je op een speciale actie-website van Samsung het IMEI-nummer van jouw Samsung Galaxy Tab invoeren. Vervolgens moet je via de actiesite een formulier uitprinten, welke je tegelijkertijd met de aankoopbon van je Galaxy Tab naar Samsung opstuurt. Binnen enkele weken krijg je dan 150 euro terug van Samsung.

De cash-back actie geldt alleen voor exemplaren van de Samsung Galaxy Tab die tussen 15 december 2010 en 31 januari 2011 zijn gekocht. Tevens geldt de actie alleen bij een beperkt aantal winkelketens. Als je je Tab bij een andere winkel hebt gekocht, kan je niet meedoen aan de cash-back actie. Welke winkelketens meedoen maakt Samsung deze week bekend.

Samsung toonde vorige week op de Miljonair Fair een luxe-uitvoering van de Tab met de toepasselijke naam Samsung Galaxy Tab Luxury Edition (waarvoor de cash-back ook geldt). Op het miljoenengala werd overigens ook de zeer exclusieve Samsung Crystal Galaxy Tab (5.700 Swarovski kristallen) getoond.

Meer informatie over de cash-back actiewebsite en de aangesloten winkelketens volgt.

Update: de cash-back actiesite en de actievoorwaarden (PDF) zijn inmiddels online.

MobileCowboys