Interessant:

KPN vernieuwt Personal Sim abonnementen

nieuws 14 december 2010 om 10:06

KPN vernieuwt in het voorjaar van 2011 de Personal Sim-abonnementen; bij deze abonnementen wordt na de eerste minuut afgerekend per seconde en worden databundels voor mobiel internet standaard onderdeel van het abonnement.

De databundel kan zonder meerkosten iedere maand naar eigen inzicht omhoog of omlaag worden bijgesteld. Wel worden de kosten voor bellen buiten de bundel voor dit abonnement aanzienlijk duurder met 35 cent per minuut, een vooroorlogse prijs is.

Begin 2010 is KPN voor de meeste nieuwe contracten voor mobiel bellen via KPN en Hi overgestapt op abonnementen, waarbij ook de laatste minuut van een gesprek naar boven wordt afgerond. Voor lopende abonnementen veranderde er niets. Voor Telfort was het afrekenen per minuut al in 2008 ingevoerd.

Uit de reacties naar aanleiding van het consumentenprogramma Kassa in september bleek dat veel klanten ontevreden waren over de nieuwe manier van afrekenen. In antwoord hierop heeft KPN het voor klanten mogelijk gemaakt om desgewenst over te stappen op een ander aanbod. Sinds 23 oktober hebben twintigduizend mensen via de site www.kpn-mobiel.nl hier gebruik van gemaakt.

abo-vergelijk.nl