Interessant:

Tussentijdse update Sony Ericsson XPERIA X10

nieuws 1 juli 2010 om 13:13

Sony Ericsson verspreidt vanaf deze week in geselecteerde markten, waaronder Nederland, een tussentijdse update voor de Sony Ericsson XPERIA X10.

Deze update wordt in de komende weken uitgerold. Door de extra update blijft Sony Ericsson de ervaring van de Sony Ericsson XPERIA X10 optimaliseren.

De update voor XPERIA X10 verbetert de free backup and restore applicatie (ook ter voorbereiding op de Android 2.1 update), de gebruikersvriendelijkheid, de overall phone performance en de PlayNow content store. Tevens is er bij gebruik van bepaalde functionaliteiten een verbetering van de batterij performance.

Informatie over de update vind je op de Sony Ericsson product blog. Omdat het tijdstip waarop de update plaatsvindt per land verschilt, worden XPERIA X10-eigenaren via de lokale consumenten website ge´nformeerd. Daarnaast zal ook via een updatemelding in de notificatiebalk van de XPERIA X10 worden aangegeven wanneer de update beschikbaar is. De update wordt verspreid via de PC Companion software op je PC en is beschikbaar als FOTA update (Firmware Over The Air).

portablegear.nl