Interessant:

Samsung Galaxy-serie in Nederland uitgebreid

nieuws 24 juni 2010 om 12:35

Na de release van de Samsung Galaxy S breidt Samsung de Galaxy-serie in Nederland deze zomer waarschijnlijk nog verder uit met de Samsung Galaxy Apollo en de Galaxy 3.

De Samsung Galaxy S (i9000) is momenteel het vlaggenschip van de Galaxy-serie. Alle Galaxy-modellen draaien op Android. Eerder kwamen al de Samsung Galaxy (i7500) en de Samsung Galaxy Spica (i5700) in Nederland op de markt. De Samsung Galaxy Apollo verscheen reeds op de Engelse website van Samsung en zal deze zomer waarschijnlijk ook naar Nederland komen. De Samsung Galaxy 3 (i5800) is eveneens al internationaal aangekondigd en verschijnt naar verwachting in juli in Nederland. De Galaxy 3 is een instap-Android-toestel voor het grote publiek.

Een ander nieuw Android-toestel dat we binnenkort van Samsung kunnen verwachten is de Samsung Galaxy 5 (i5500), ook wel de Corby Smart genoemd. Net als de Galaxy 3 is de Galaxy 5 bedoeld voor een groter publiek. Daarnaast is er ook een Samsung Android-tablet op komst, de Samsung Galaxy Tab.

Samsung zal de uitbreiding van de Galaxy Android-serie waarschijnlijk later deze zomer officieel bekendmaken.

portablegear.nl