Interessant:

Samsung toont R730, R780, R530 en R580

nieuws 8 januari 2010 om 16:58

Samsung introduceert vier nieuwe laptops in haar succesvolle R-serie, te weten de R730, de R780, de R530 en de R580.

Alle vier de notebooks hebben een zogenaamde Touch of Color crystal finish met glasachtige nuances. Bovendien is de body verkrijgbaar in verschillende patronen. De krasbestendige behuizing is zo ontworpen dat het notebook is beschermd tegen vieze vingers én de onvermijdelijke klappen en stoten.

De nieuwe notebooks uit de R-serie zijn verder voor zijn van een HD-LED display. Hierop verschijnen de beelden haarscherp en in levensechte kleuren. Dankzij een aspectratio van 16:9 kun je van HD-films en games genieten. Elk detail komt tot leven met de 3D krachten van de nieuwste NVIDIA GeForce grafische kaart.

De R580 en de R780 zijn voorzien van Intels nieuwe i5-520M processor De processor alloceert automatisch de processorkracht daar waar die het meest nodig is. Of je nu een HD-video maakt, foto’s bewerkt of aan het gamen bent, je kunt eenvoudig meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en zo productiever dan ooit zijn. Beide laptops zijn ook uitgerust met een 'sleep-and-charge' USB-poort, waardoor je apparaten kan opladen via de USB-poort zonder de laptop aan te zetten.

"De notebooks uit de Samsung R-serie zijn echte allrounders die krachtige prestaties en entertainment bieden in een duurzaam Touch Of Color design," aldus Seongwoo Nam, Executive Vice President van de Samsung IT Solutions Business. "Met de vooruitstrevende multimediamogelijkheden en de grote harddrives beantwoorden deze notebooks aan de vraag naar systemen die HD games en films op een ongelooflijke wijze in beeld brengen."

De nieuwe notebooks uit de R-serie zijn verkrijgbaar vanaf eind januari 2010. Samsung biedt standaard 2 jaar Pick-up & Return garantie op alle modellen, waarvan 1 jaar op de batterij. De verkoopadviesprijzen zijn €849 (R780), €749 (R580), €599 (R730) en €529 (R530).

portablegear.nl


Gerelateerde producten